Tilaukset ja muut kyselyt sähköpostilla

stsahko@netikka5.fi

Huom! Poista osotteesta numero 5. Roskapostin estämiseksi

Seppo Karila                       GSM: 050-571 1241 Urakkalaskennat, suunnittelut, asennukset


Teemu Pirttinen              GSM: 050-571 1242      GSM-laitteet ja opastukset, asennukset, tuotekehitykset,

Nyt kannattaa laittaa hälytyslaitteet kuntoon sillä syksy pimenee ja laittaa pitkäkyntiset liikkeelle. Tee se heti eikä sitten kun pitkäkyntiset ovat käyneet. GSM ST2E Soveltuu hyvin mökki, vene, auto ja moneen muuhunkin laitteeseen johon tarvitaan ohjauksen  ja hälytyksen siirto SMS viesteillä. Käyttöjännite    9-15 Vdc. Käyttölämpötila -20....+55 astetta.

Eikö taloyhtiösi ole digi-ajassa? Haluat katsoa MTV3 tai CANAL DIGITAL maksullisia palveluita, mutta digiboxi ei näytä mitään. EI HÄTÄÄ sillä teemme antenni asennuksia, mittauksia ja myymme digibox laitteita edulliseen hintaan kysy lisää meiltä

By: Teemu Pirttinen OH6HGN

päivitetty 23.02.05

Lue vieraskirjaa

Lue vieraskirjaa

Kirjoita vieraskirjaan

Kirjoita vieraskirjaan

KÄVIÖITÄ SIVULLA

Ilmainen kävijälaskuri
BuiltWithNOF

TERVETULOA JÄRVIPOHJANMAAN ST SÄHKÖN SIVULLE

TOTEUTAMME MYÖS RADIOMODEEMI YHTEYKSILLÄ OHJAUKSIA JA HÄLYTYKSIÄ ERILLAISIIN KOHTEISIIN ESIM: PUMPPAAMOT, KATUVALOT, KAIVOT

Radiomodeemeja on kahdenlaisia luvanvaraisia (450MHz) ja luvastavapaa (869MHz) alueelle. Luvanvaraisissa maksu on laitekohtainen n. 18 euroa/vuosi. Jos tieto mitä sillä välitetään on vähäistä ja ei niin tärkeää niin voisi hyvin suositella luvastavapaata versiota. Kun tietoa liikkuu paljon ja samalla luotettavuutta halutaan nostaan niin luvanvarainen on siihen parempi vaihtoehto.

Radiomodeemeilla muodostettu tiedonsiirtoyhteys muistuttaa toiminnaltaan kaapelia. Kaapelista poiketen tiedonsiirto on kuitenkin vuorosuuntaista (half-duplex). Lisäksi tiedonsiirrossa esiintyvät viiveet ja mahdolliset radiohäiriöt on otettava huomioon järjestelmää suunniteltaessa.

Tyypillisi radiomodeemin kyttökohteita ovat:

• kaapelien korvaaminen tilanteissa, joissa kaapelien asentaminen on hankalaa, kallista tai mahdotonta

• liikkuvien tai kannettavien päätteiden tiedonsiirto

• langaton hälytyksensiirto

• kaukomittaus

• kauko-ohjaus

• tekstinsiirto valotauluihin

• GPS tiedonsiirto

Kahdella radiomodeemilla muodostetaan nopeasti haluttu kahden pisteen välinen yhteys (point-to-point). Lähettimen teho voi olla 0.1- 10 W, jolla olosuhteista ja antennista sekä antennien sijainnista riippuen saavutetaan 2 ... 40 km:n yhteyksiä.

 

Erityisen hyvin radiomodeemit soveltuu suuriin järjestelmiin, jossa lähettimiä on satoja. Vastaava GSM versio niin suudella määrällä on vaikea pitää yllä ja virheiden määrä kasvaa väistämättä.

Meillä on muutamia järjestelmiä jotka soveltuu erinomaisen hyvin jäte- ja puhdasvesi pumppaamoille, joista halutessa voidaan lukea tietoja taikka tallentaa käyntikertoja tietokoneelle. Voidaan myös toteuttaa katuvalojen ohjauksia jolloin ei enään tarvita joka vuotisia kellon siirtoja. Jos teillä on jokin idea johon tarvitsette kauko ohjausta/lukua niin ottakaa yhteyttä meihin. Meillä saattaa olla jo valmis ratkaisu.

 

[Järvipohjanmaan ST Sähkö] [Tietoa Yrityksestämme] [GSM Laitteet] [GSM Pumppaamo ohjaus] [Radiomodeemit] [Digiboxit] [Ledi tuotteet] [Tähtitaivas] [Linkkejä] [Kuvia] [Referenssit]