Tilaukset ja muut kyselyt sähköpostilla

stsahko@netikka5.fi

Huom! Poista osotteesta numero 5. Roskapostin estämiseksi

Seppo Karila                       GSM: 050-571 1241 Urakkalaskennat, suunnittelut, asennukset


Teemu Pirttinen              GSM: 050-571 1242      GSM-laitteet ja opastukset, asennukset, tuotekehitykset,

Nyt kannattaa laittaa hälytyslaitteet kuntoon sillä syksy pimenee ja laittaa pitkäkyntiset liikkeelle. Tee se heti eikä sitten kun pitkäkyntiset ovat käyneet. GSM ST2E Soveltuu hyvin mökki, vene, auto ja moneen muuhunkin laitteeseen johon tarvitaan ohjauksen  ja hälytyksen siirto SMS viesteillä. Käyttöjännite    9-15 Vdc. Käyttölämpötila -20....+55 astetta.

Eikö taloyhtiösi ole digi-ajassa? Haluat katsoa MTV3 tai CANAL DIGITAL maksullisia palveluita, mutta digiboxi ei näytä mitään. EI HÄTÄÄ sillä teemme antenni asennuksia, mittauksia ja myymme digibox laitteita edulliseen hintaan kysy lisää meiltä

By: Teemu Pirttinen OH6HGN

päivitetty 23.02.05

Lue vieraskirjaa

Lue vieraskirjaa

Kirjoita vieraskirjaan

Kirjoita vieraskirjaan

KÄVIÖITÄ SIVULLA

Ilmainen kävijälaskuri
BuiltWithNOF

TERVETULOA JÄRVIPOHJANMAAN ST SÄHKÖN SIVULLE

Tervetuloa Järvipohjanmaan ST Sähkön Kotisivulle

Yrityksemme toiminta-ajatuksena on tarjota teollisuudelle, kaupalle    ja yksityisille kuluttajille sähköalan kokonaisvaltaista palvelua.

Palveluihimme kuuluvat sähkösaneeraukset, uudisrakennusten sähköasennukset, antenniasennukset/muutokset DIGIAIKAAN,  vika- ja huoltokorjaukset teollisuudelle, kaupalle, taloyhtiöille ja yksityisille nopeasti.

Suoritamme sähköurakointia asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Tarjouslaskentapalvelumme avulla saa asiakas kokonaisvaltaisen tarjouksen rakennuskohteensa sähköistyksestä. Tarjous sisältää rakennuskohteen sähköasennukset tarvikkeineen. Tarjous voidaan myös räätälöidä asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Teemme kohteita myös laskutustyönä. Laskutustyön tarkempi veloitus määräytyy työkohteen mukaan. Tarkempia tietoja laskutyöstä saatte soittamalla meille.

EMME KILPAILE HINNALLA, VAAN LAADULLA

[Järvipohjanmaan ST Sähkö] [Tietoa Yrityksestämme] [Yhteystiedot] [GSM Laitteet] [GSM Pumppaamo ohjaus] [Radiomodeemit] [Digiboxit] [Ledi tuotteet] [Tähtitaivas] [Linkkejä] [Kuvia] [Referenssit]