<http://www.netikka.net/tsneti/opas/elakevast.php>
Copyright © 2011- by Prof. Timo Salmi  
Last modified Mon 19-Nov-2012 19:55:36
IP 54.227.186.112 tervetuloa
Palvelimen aika 13.12.2018 10:19:03

0002322 Laskuri avattu 11.3.2011

Valmis eläkevastaukseni Vaasan yliopiston opintoja ja opintosivujani koskeviin kysymyksiin In English  


Hyvä Opiskelija, Hyvä Kollega, Hyvä Lukija,

Siirryin eläkkeelle 1.9.2011 lukien laskentatoimen ja rahoituksen professessorin tehtävästäni. Tämä on tiedotussivu, joka koskee vastaanottojani, vanhoja opintoasioita ja opetuksen verkkomateriaalejani.
  1. Minulla ei ole enää vastaanottoja. Tämä koskee myös kaikkea sähköpostineuvontaa opintoasioissa.
  2. Minulta mahdollisesti periytyvien opintoasioiden käsittely, keskeneräiset tutkielmasuoritukset ja muut opintosuoritukset, niiden kirjanpito mukaan lukien, sekä ketkä niitä mahdollisesti nykyään hoitavat, eivät kulje minun kauttani. Ystävällisesti älä tiedustele minulta. Käänny oppiaineen ja/tai tiedekunnan opintoneuvonnan puoleen. Jos sinulla ei ole tarvittavia yhteystietoja, ne sinun pitäisi löytää suhteellisen helposti Vaasan yliopiston verkkosivujen kautta.
  3. Vuosien varrella olen tehnyt runsaasti opetuksen materiaalia verkkosivuilleni polun http://lipas.uwasa.fi/~ts/opas/ alle. Niiden pitäminen ajan tasalla ei ole eläkkeellä olevan tehtävä. Lisäksi, asiasta Vaasan yliopiston tietohallintojohtajan ja tekijänoikeuksia tuntevan juristin kanssa käymieni keskustelujen nojalla opetussivujeni copyright kuuluu yksiselitteisesti minulle. En halua, että yliopiston verkkoon jää roikkumaan yleisesti luettavaksi ajan myötä vanhenevaa opetusmateriaaliani. Näin ollen yliopistolla sijaitsevien opetuksen verkkomateriaalieni julkinen saatavuus on päättynyt.
All the best, Timo

C:\_G\WWW\~NETIKKA\SALMTI02\OPAS\elakevast.php
http://bit.ly/UPm76o