Esittely ja yhteystiedot
Ratsastus
Tarvikemyymälä
Leirit
Erityisryhmät
Hevoset ja ponit
Henkilökunta
Tallillamme asustaa myös
Uutisia
Vaasan Ratsastusseura
Ajo-ohjeet
Tallillamme ovat asuneet
Vieraskirja

 

Ratsastuskeskuksen etusivu

 

Meillä voit maksaa liikuntasetelillä!

 

 

 

 

 

 

Ilmainen www-laskuri

Laskuri 3.9.2007 lähtien

 

Vaasan Ratsastuskeskus on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Ratsastuskeskuksessa järjestetään monenlaista toimintaa: ratsastustunteja, leirejä, valmennuksia, kilpailuja, retkiä ja kerhoja, iloista yhdessäoloa ja puuhailua hevosten parissa. Mikäli hevoskärpänen on puraissut sinua, olet lämpimästi tervetullut joukkoomme. Varaa ratsastustuntisi jo tänään puhelinnumerosta 050-517 7277!

Tuntikortin (140 e/10 x 1/2 h ja 240 e/ 10x1 h) voit maksaa myös etukäteen Vaasan ratsastuskeskuksen tiliille Nordea FI71 1187 3000 6058 88 ja tulostaa kuitin, jota vastaan saat edullisen tuntikortin jo ensimmäisellä tunnillasi. Yksittäisen tunnin hinta 30 e ja puolen tunnin 18 e.

 

Tervetuloa hevosten ja ratsastuksen kiehtovaan maailmaan!

Käy tutustumassa meihin nyt myös Facebookissa! Tykkäämällä sivuistamme saat aina uusimmat tapahtumamme nopeimmin!

Haluatko muistaa ystävääsi ihanalla ja varmasti mieluisalla yllätyksellä? Nyt se käy helposti ja nopeasti nettisivujemme kautta. Maksa haluamasi summa Vaasan Ratsastuskeskuksen tilille ( Nordea FI71 1187 3000 6058 88), tulosta ja täytä lahjakortti ja näin se on heti käytettävissä kaikkiin palveluihimme ja tuotteisiimme Vaasan Ratsastuskeskuksessa.  Ratsastustarvikeliikkeestä löydät kaiken tarvittavan ratsastusvarustuksen ratsastajalle ja hevoselle hoitotarvikkeista loimiin. Hittituotteita ovat yleensä esimerkiksi ratsastussukat 10 euroa, ratsastushansikkaat 15 e, alkeistunti 18 e, ratsastustunti 30 e, ratsastushousut 100 e, 10 kerran ratsastuskortti 140/240 e, ensi kesän ratsastusleiri 400 e.

Tulosta lahjakortti tästä


kuva: Juulia Lylander

 

 

 

EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ PERUUTTAMATTA JÄÄNEESTÄ TUNNISTA VELOITETAAN NORMAALIVELOITUS. TEKSTIVIESTI EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ RIITTÄÄ PERUUTUKSEKSI.

 

 

 

 

Miapetra, Janne ja Maria rentoina odottelemassa poniagilitysuoritustaan Vaasan ratsastusseuran 10-vuotisjuhlallisuuksissa 3-4.9.2011. Kuva Marko Kauppi

Näiltä sivuilta löydät paljon hyödyllistä tietoa. Ratsastustunneista kerrotaan Ratsastus-sivuilla. Lisäksi erityisryhmien ratsastuksista ja leireistä kerrotaan omissa osioissaan. Tallin hevosiin ja poneihin voit tutustua Hevoset ja ponit -sivulla. Kilpailukutsut, lähtölistat ja tulokset löytyvät Vaasan Ratsastusseuran sivuilta.


«-- takaisin

 

Henkeäsalpaavan kauniin Söderfjärdenin maisema muuttuu erilaiseksi joka vuorokauden- ja vuodenajan mukaan. Söderfjärdenin alue on syntynyt 500 miljoonaa vuotta sitten meteoriitin pudottua tälle paikalle.

 

<iframe src="http://nettivaraus.ajas.fi/?lid=37ff3b9cfa37" width="760" height="750"></iframe>