Esittely ja yhteystiedot
Ratsastus
Tarvikemyymälä
Leirit
Erityisryhmät
Hevoset ja ponit
Henkilökunta
Tallillamme asustaa myös
Uutisia
Vaasan Ratsastusseura
Ajo-ohjeet
Tallillamme ovat asuneet
Vieraskirja

 

Ratsastuskeskuksen etusivu

 

Meillä voit maksaa liikuntasetelillä!

 

 

 

 

 

 

Ilmainen www-laskuri

Laskuri 3.9.2007 lähtien

Käy tutustumassa meihin nyt myös Facebookissa! Tykkäämällä sivuistamme saat aina uusimmat tapahtumamme nopeimmin!

RATSASTUSLEIRIT 2014 NYT VARATTAVISSA, KATSO "LEIRIT"!

KEVÄÄN AIKUISTEN ALKEISKURSSI alkaa 5.3.2014 klo 20, hinta 240 euroa. Ilmoittautumiset www.vaasanratsastuskeskus.com, Fb tai puh. 050-5177277.

kuva: Juulia Lylander

TOIVOTUT HEVOSKERHOT ALKAVAT!


Vaasan Ratsastusseura VaaRat ja Vaasan ratsastuskeskus järjestävät yhteistyössä kevään 2014 aikana hevoskerhot lapsille, junioreille ja senioreille!

Lasten hevoskerho
Tarkoitettu 10-vuotiaille tai sitä nuoremmille lapsille. Kerhoa vetää kaksikielinen kerho-ohjaaja Josefine Blomqvist-Saari. Kerho kokoontuu joka tiistai, ryhmä 1 klo 17 ja ryhmä 2 klo 18. Kerho kestää tunnin ja sen aikana opetellaan uusia asioita hevosista ja ratsastuksesta, teoriassa ja käytännössä. Kerho alkaa 4.2.2014 tiistaina ja kestää toukokuuhun 2014.
Kerhomaksu koko kevätkaudelta on 30 euroa Vaasan Ratsastusseuran jäseniltä ja 35 euroa ei-jäseniltä. Kerhomaksu sisältää kerholaisen kansion ja kaiken kerhossa jaettavan ja käytettävän materiaalin. Ilmoittaudu pian! Molempiin ryhmiin mahtuu 8 osallistujaa.

Mikäli haluat osallistua ja sinulla ei ole tarvittavaa summaa, tee vapaamuotoinen perusteltu anomus kerhomaksusta vapauttamisesta Vaasan ratsastuskeskukselle. Vaasan ratsastuskeskus maksaa molemmilla kursseilla kaksi paikkaa, mikäli lapsi ei taloudellisista syistä muuten voisi osallistua kurssille.
Ilmoittaudu Vaasan ratsastuskeskuksen ilmoitustaululla olevalle listalle.
Merkkisuoritusmahdollisuus.

Junioreiden hevoskerho
Tarkoitettu 10-15-vuotiaille junnuille, jotka jo ratsastavat itsenäisesti. Kerhoa vetää kaksikielinen kerho-ohjaaja Nora Laitinen. Kerho kokoontuu joka toinen perjantai klo 16 alkaen 31.1.2014. Kerho kestää tunnin ja sen aikana opetellaan uusia asioita hevosista ja ratsastuksesta, teoriassa ja käytännössä, mm. juoksutusta, kärryillä ajamista ja ”kisalookkia”. Teemme myös vähän katrillirekvisiittaa.
Junioreiden kerho on ilmainen ja avoin kaikille Vaaratin jäsenille ja Vaasan ratsastuskeskuksen asiakkaille. Ilmoittaudu Vaasan ratsastuskeskuksen ilmoitustaululla olevalle listalle.
Merkkisuoritusmahdollisuus.

Senioreiden hevoskerho
Tarkoitettu aikuisille ratsastajille. Kerhoa vetää ruotsinkielentaitoinen kerho-ohjaaja Teija Laitinen. Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa helmikuusta alkaen, lähtökohtaisesti joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 20. Teema vaihtelee kuukausittain. Puhutaan hepoista ja ratsastuksesta, katsellaan ohjaajan valitsemia videoita ja parannetaan hevosmaailmaa, ehkä nyyttäriperiaatteella jos niin sovitaan. Ei ilmoittautumista eli hyppää mukaan kun sinulle sopii!
Senioreiden kerho on ilmainen ja avoin kaikille Vaaratin jäsenille ja Vaasan ratsastuskeskuksen asiakkaille.

 

Haluatko muistaa ystävääsi ihanalla ja varmasti mieluisalla yllätyksellä? Nyt se käy helposti ja nopeasti nettisivujemme kautta. Maksa haluamasi summa Vaasan Ratsastuskeskuksen tilille( Nordea FI71 1187 3000 6058 88), tulosta ja täytä lahjakortti ja näin se on heti käytettävissä kaikkiin palveluihimme ja tuotteisiimme Vaasan Ratsastuskeskuksessa.  Ratsastustarvikeliikkeestä löydät kaiken tarvittavan ratsastusvarustuksen ratsastajalle ja hevoselle hoitotarvikkeista loimiin. Hittituotteita ovat yleensä esimerkiksi ratsastussukat 10 euroa, ratsastushansikkaat 15 e, alkeistunti 16 e, ratsastustunti 30 e, ratsastushousut 100 e, 10 kerran ratsastuskortti 140/240 e, ensi kesän ratsastusleiri 400 e.

Tulosta lahjakortti tästä

Palvelut esimerkiksi:

Normaali ratsastustunti sisältää opetushevosen, opetuksen, kypärän ja raipan.
Ratsastustunti, 60 min 30 euroa
Ratsastustuntikortti x 10, 60 min 240 euroa
Alkeistunti, 30 min 18 euroa
Alkeistuntikortti x 10, 30 min 140 euroa
Yksityistunti, 60 min, 1. ratsastaja 50 euroa
Seuraavat ratsastajat kukin 30 euroa(tai yksi kerta kortista)
Yksityistunti omalla hevosella, 1. ratsastaja 33 euroa (myös ratsutus 1 h)
Seuraavat ratsastajat kukin 18 euroa
3 päivän kurssi 3 x 1,5 h tehovalmennus 100 euroa
Omalla hevosella, joka asuu Vaasan ratsastuskeskuksessa tunnille osallistuminen 10 euroa
Päivävuokra 3 x 1 h ratsastus 50 euroa

Kaikki kortit ovat voimassa 6 kuukautta ensimmäisestä käyttöpäivästä. Kortit ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää toiselle.

EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ PERUUTTAMATTA JÄÄNEESTÄ TUNNISTA VELOITETAAN NORMAALIVELOITUS. TEKSTIVIESTI EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ RIITTÄÄ PERUUTUKSEKSI.

Vaasan Ratsastuskeskus on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Ratsastuskeskuksessa järjestetään monenlaista toimintaa: ratsastustunteja, leirejä, valmennuksia, kilpailuja, retkiä ja kerhoja, iloista yhdessäoloa ja puuhailua hevosten parissa. Mikäli hevoskärpänen on puraissut sinua, olet lämpimästi tervetullut joukkoomme. Varaa ratsastustunti jo tänään puhelinnumerosta 050-517 7277!

Tuntikortin voit myös maksaa etukäteen Vaasan ratsastuskeskuksen tiliille Nordea FI71 1187 3000 6058 88 ja tulostaa kuitin, jota vastaan saat tuntikortin jo ensimmäisellä tunnillasi.

Tervetuloa hevosten ja ratsastuksen kiehtovaan maailmaan!

 

 

 

Miapetra, Janne ja Maria rentoina odottelemassa poniagilitysuoritustaan Vaasan ratsastusseuran 10-vuotisjuhlallisuuksissa 3-4.9.2011. Kuva Marko Kauppi

Näiltä sivuilta löydät paljon hyödyllistä tietoa. Ratsastustunneista kerrotaan Ratsastus-sivuilla. Lisäksi erityisryhmien ratsastuksista ja leireistä kerrotaan omissa osioissaan. Tallin hevosiin ja poneihin voit tutustua Hevoset ja ponit -sivulla. Kilpailukutsut, lähtölistat ja tulokset löytyvät Vaasan Ratsastusseuran sivuilta.


«-- takaisin

 

Henkeäsalpaavan kauniin Söderfjärdenin maisema muuttuu erilaiseksi joka vuorokauden- ja vuodenajan mukaan. Söderfjärdenin alue on syntynyt 500 miljoonaa vuotta sitten meteoriitin pudottua tälle paikalle.

 

<iframe src="http://nettivaraus.ajas.fi/?lid=37ff3b9cfa37" width="760" height="750"></iframe>